Kadem Ekşi Seçim Çalışmalarına Bugünde Yoğun Bir Şekilde Devam Ediyor.

Maltepe Cumhur Adayı Kademe Ekşi,Maltepe'nin tüm seçmenlerine ulaşmak için bir çok sivil toplum kuruluşu ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Kadem Ekşi Seçim Çalışmalarına Bugünde Yoğun Bir Şekilde Devam Ediyor.

Cumhur Adayı Kadem Ekşi Bugünde önce Mali Müşavirlerle Buluştu, Site sakinleriyle biraraya gelen Ekşi daha sonra da Cadde ve sokaklarda vatandaşların sorunların dinleyip,projelerini anlattı.

KADEM EKŞİ MALİ MÜŞAVİRLERLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, 31 Mart seçimleri kapsamında İlçede faaliyet yürüten Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ile bir araya geldi.*

Aydınoğlu Tesislerinde gerçekleşen iştişare toplantısına Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve ilgili birim müdürleri katıldı.

KADEM EKŞİ MALTEPE DE SİTE SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, ilçede bulunan site sakinleri ile bir ara geldi.

Kadem Ekşi, seçim çalışmaları kapsamında İlçe de bulunan site sakinleri ile biraraya gelerek 31 Mart Seçimleri üzerine konuştu. Ekşi, "İnşallah Maltepe Gönül Belediyeciliğine kavuşacak" dedi.

 Kadem Ekşi Maltepe de Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Maltepe de AK Parti Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.*

Seçim çalışmaları kapsamında cadde cadde sokak sokak esnafla bir araya gelen Ekşi, Maltepe de esnafın ve vatandaşların taleplerini dinledi. 31 Mart'tan sonra Malyepe'yi hak ettiği hizmetlerle buluşturacaklarını ifade eden Ekşi, "Hep birlikte kazanacağız" dedi.

Bayram Şahin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER