Namaz Sonrası Seçmenle Çay Sohbeti

Cumhur İttifakı – AK Parti Maltepe Belediye Başkanı Adayı Kadem Ekşi, Cuma namazı çıkışında vatandaşlara çay içti. Maltepelilerin sorunlarını dinleyen Ekşi, projelerini ve çözüm önerilerini anlattı.

Namaz Sonrası Seçmenle Çay Sohbeti

Cumhur ittifakı – AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bağdat Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Kadem Başkan, sorunları dinledi. Cadde üzerindeki dükkanlara tek tek girerek esnafların desteğini isteyen Ekşi, Maltepe’de yapacağı çalışmaları anlattı.

Kadem Ekşi, Cuma namazını Küçükyalı Merkez Camii’nde kıldı. Namaz çıkışında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kadem Ekşi, tek tek herkesle tokalaştı. Vatandaşlar Kadem Ekşi’yi çay içmeye davet etti. Meydanda bir çay ocağında Maltepelilerle hasbihal eden Ekşi, sorularını not aldı.

Vatandaşların şikayet konularının başında ise trafik ve otopark sorunları geldi. Maltepe için projelerinin hazır olduğunu söyleyen Ekşi, göreve geldikten sonra hızla harekete geçerek ilçenin trafik ve otopark sorununu çözmek için çalışacağını söyledi.

Yeraltı otoparklarını yaygınlaştıracaklarını söyleyen Ekşi, birçok noktada yapılacak yer altı otoparklarıyla caddelerdeki parklanmanın ve trafik sıkışıklığının önleneceğine dikkat çekti.

Samimi ortamda gerçekleşen sohbetin ardından Kadem Başkan Maltepelilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bayram Şahin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER