Üniversite kazanana 15 bin TL ödül

Gençlerle iftarda buluşan Kadem Ekşi, “Yeni üniversiteyi kazanan gençlerimize 15 bin TL destek vereceğiz” dedi

Üniversite kazanana 15 bin TL ödül

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. AK Parti Maltepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Albayrak ile birlikte gençlerle buluşan Kadem Başkan, projelerini anlattı. 

“İstanbul’da Kadir Abi’nin mirası bitti”

Konuşmasında adeta bir İstanbul fotoğrafı çeken Kadem Ekşi, “Şehrin tıkanan damarları var. Metrolarda, kentsel dönüşümde, raylı sistemlerde, su kaynakları temininde rahmetli Kadir Abi döneminde ortaya konulan bir irade var. Ancak mevcut yönetim üzerine tek bir adım atmadı. Sadece algı, manipülasyon ve şov. Bir bardak ilave su kaynağı bile kazandırmadılar İstanbul’a. Böyle bir pespaye yönetim anlayışının bu şehrin geleceğine ait bir hikayesi olabilir mi. İstanbul’da Kadir abinin mirası bitti. Eğer yaşam kalitemizi yükseltecek çözüm odaklı çalışmalara fırsat tanımazsak, şehir bütün hizmetlerde geriye saracak. ” ifadelerini kullandı. 

“Avrupa’nın en büyük gençlik merkezini Maltepe’ye kazandıracağız”

Maltepe’de yeni dönemde gençlere yönelik projelere ağırlık vereceklerini söyleyen Kadem Ekşi, “Avrupa’nın en büyük gençlik ve spor merkezini Maltepe’ye kazandıracağız. 2 yıl içerisinde bitmiş olacak. Kütüphaneler, kafeler, spor salonları, yüzme havuzları yapacağız. Gençlerimizin nefes alacağı alanları oluşturacağız” ifadelerini kullandı. 

“Yeni üniversiteyi kazanan gençlerimize 15 bin TL destek vereceğiz”

Gençlere eğitim bursu vereceklerini söyleyen Kadem Ekşi, “Tüm kapasitemizi eğitime destek noktasında hızlandırmamız gerektiğinin bilicindeyim. 5 bin öğrenciye burs vermeyi hedefliyoruz. Buralara yatırım yapmazsak bu iş olmaz. Gençlerimizin geleceği ile ilgili ciddi bir inisiyatif almamız lazım. Yeni üniversiteyi kazanan kardeşlerimize 15 bin TL destek vereceğiz” şeklinde konuştu. 


 

Bayram Şahin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER