Tuzlalı gençlerin bowling kapışması

Tuzla kıran kırana geçen liseler arası bowling turnuvasında Mahir İz İmam Hatip Okulu ipi gögüsledi

Tuzlalı gençlerin bowling kapışması

Tuzla Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği Liseler Arası Bowling Turnuvası, 18 okulun katılımıyla Şelale Eğitim Parkı’nda gerçekleşti. Çekişmeli geçen turnuvada Mahir İz İmam Hatip Lisesi birinci oldu.

Türkiye’nin en fonksiyonel eğitim parkı Şelale Eğitim Parkı’nda Tuzla Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlenen turnuvanın ödül törenine, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır, İlçe Müftüsü Mustafa Aydın, Tuzla Kent Konseyi Başkanı Funda Torlak katılarak gençlerin sevinçlerine ortak oldu. İlk dörde giren okullara madalya ve kupa takdiminin gerçekleştirildiği törende, Mahir İz İmam Hatip Lisesi öğrencileri birincilik kupasını gururla kaldırdı.  

“GENÇLERLE HER ZAMAN BERABERİZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, gençlerin takım oyunlarıyla yeteneklerini geliştirmelerinin önemine vurgu yaptı. Başkan Yazıcı, "Bugün liselerarası bowling turnuvamızdayız. Şelale Park içinde birçok etkinlik yerimiz mevcut ama buz pateni ve bowling çok farklı bir alan. Biz gençlerin başarılı olabilmesi için her konuda kendilerini yetiştirmiş olmalarını arzu ediyoruz. Takım oyunu oluşturabilme, birlikte bir iş başarabilme insan hayatında oldukça önem arz ediyor. Gençlerle her zaman beraberiz, Gençlik Eşittir Gelecek diyoruz. Hem bireysel hem de toplumsal kazanımları elde etmeleri için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

“CİDDİ RAKİPLERİMİZ VARDI, AMA BUGÜN KUPAYI BİZ KALDIRDIK”

Turnuvanın galibi Mahir İz İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencilerinden Şerif Alperen Aksakal, "Güzel bir etkinliğe geldik, çok çekişmeliydi, çok eğlendik. Ciddi rakiplerimiz vardı, onlar da çok iyi yarıştı, tebrik ediyorum. Ama sonuçta bugün kupayı biz kaldırdık. Belediyenin öğrencilere yönelik bu tarz etkinlikler düzenlemesi çok güzel. Bu tür etkinliklere katılmak bizim için çok heyecan verici ve gurur verici bir durum. O yüzden teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2024, 18:22

Bayram Şahin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER