İzmir İli’nde 30 Noktada 20 Bin Fidan Toprakla Buluştu

11 Kasım “Milli Ağaçlandırma Bayramı” tüm yurtta olduğu gibi İzmir İl merkezi ve bağlı ilçelerinde toplam 30 noktada, 20 bin adet fidanın aynı anda toprakla buluşmasıyla kutlandı.

İzmir İli’nde 30 Noktada 20 Bin Fidan Toprakla Buluştu

11 Kasım 2020 Çarşamba günü Bornova Yakaköy sırtlarında saat : 11.11’de gerçekleşen fidan dikim etkinliği öncesi konuşan İzmir Orman Bölge Müdürü Zafer Derince; geçtiğimiz haftalarda İzmir’de meydana gelen depremde hayatlarını kaybedenleri rahmetle ve saygıyla anarak sözlerine başladı. Bölge Müdürü Zafer Derince; geçen yıl büyük bir coşkuyla kutladıkları 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Bayramını bu yıl büyük bir hüzün ile gerçekleştirdiklerini, bugün İzmir ilinde saat 11:11 de toplam 30 noktada 20 bin fidan dikeceklerini bu fidanlarla gelecek kuşaklara nefes olacaklarını söyledi.

İzmir Orman Bölge Müdürü Zafer Derince 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Bayramını bu yıl sadece 81 İlimizle birlikte değil toplam 30 Ülke ile birlikte kutladıklarını da sözlerine ekledi.

.

Orman Bölge Müdürü Zafer Derince’nin konuşmasının ardından başta Orman Bölge Müdürü ve eşi olmak üzere tüm İzmir Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları eşleri ve çocukları ile birlikte saat 11.11’de Bornova Yakaköy sırtlarında bin fidanı toprakla buluşturdular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER