Bergama’da 8 Mart Kadınlar Günü Coşkusu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü düzenlenen bir dizi etkinlikle coşku içerisinde kutlandı.

Bergama’da 8 Mart Kadınlar Günü Coşkusu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Belediye Başkanı Hakan Koştu, "Ailelerimizin temel taşı, sevginin ve özverinin simgesi olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun" dedi.

Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na saygı duruşu ve çelenk sunma töreni ile başlayan etkinliklere Bergamalı bisikletçilerin “Kadınlar için pedallıyoruz” bisiklet turu ile devam edildi. Daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan el emeği ürünlerden oluşan standların açılışı yapıldı. Büyük ilgi gören standları tek tek dolaşan İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Umutlu, Emniyet Müdürü Metin Kartal, Belediye Meclis Üyeleri, Protokol Üyeleri ve Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun eşi Yıldız Koştu tarafından bayanlara karanfil dağıtıldı.

8 MART'A ÖZEL VOLEYBOL KARŞILAŞMASI

Daha sonra Erdal Önder Kapalı Spor Salonu'nda Bergama Kadın Gücü Veteran ve Dikili Halk Eğitim Merkezi Veteran Takımları arasında 8 Mart Özel Voleybol karşılaşması oynandı. Maç sonrası Başkan Hakan Koştu' nun eşi Yıldız Koştu tarafından tüm sporculara hatıra madalyası ve çiçek verildi. Ardından Göbeller ve Yukarıbey'de devam eden meslek kurslarına katılan kadınlar Başkan Hakan Koştu ile Kleopatra Güzellik Ilıcası Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldiler. Bergamalı kadınlar düzenlenen birbirinden güzel etkinliklerle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü dolu dolu yaşadılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER