İşçiler sokakta Başkan Viyana'da yardım gecesinde

Maltepede sorunlar dağ gibi birikmişken O Viyana'da yardım gecesinde.

İşçiler sokakta Başkan Viyana'da yardım gecesinde

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Maltepe'de sorunlar dağ gibi birikmişken Viyana'ya Pülümür için yardım gecesine gitti.

Belediye maaş ödeme zorluğu çekerken, işçiler sokakta eylemdeyken, Maltepe hizmet beklerken O kendi ilçesi Pülümür için yardım toplamaya gitti. Maltepeliler "Madem Pülümür o kadar kıymetliydi Pülümür'den aday olsaydı" diyorlar.

KILIÇDAROĞLU KAYITSIZ

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı PM üyeleri, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İlçe Başkan ve yöneticileri ve 14 aday adayının istememesine rağmen dayatarak Başkan adayı yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,

Maltepe'de olan bitenden haberi olmasına rağmen, Hatta eline bir çok dosya verilmesine rağmen kayıtsız kalmaya devam ediyor. Adalet için Ankara'dan İstanbul'a yürüyen Kılıçdaroğlu Maltepe'ye Adil davrandı mı?

MALTEPE HER GÜN BİR SORUNLA KARŞI KARŞIYA

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın yola çıkarken seçim sloganı "DAİMA SEVGİ KAZANACAK'dı ancak Alevi toplumu Maltepe'de 3'e bölündü. Sürekli yurtdışı kaynaklı diyalog toplantıları, vakıflar, işçi sorunları, ihale de usulsüzlük, mal artışı ve daha bir çok sorunu Maltepe'nin kucağına bıraktı.

Freni patlayan araba gibi yoluna devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2019, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER