Milletvekili Yılmaz Tunç  Amasra’da

AK Parti Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, Amasra İlçesi’nde ziyaretlerde bulundu. 

Milletvekili Yılmaz Tunç  Amasra’da

AK Partili Belediye Meclisi üyeleriyle buluştu

AK Parti Amasra İlçe Başkanımız Şenol Rıdvan Sert, Amasra Belediye Meclis üyesi Şükran Karahan, Ertan Cengiz ve Ahmet Reis ile biraraya gelerek çalışmaları değerlendiren Milletvekili Tunç. Dünyanın gözbebeği, Fatih Sultan Mehmet’in  “Çeşm-i Cihan” diye övdüğü Amasra ilçemize önemli eserler kazandırdık Dedi.

Milletvekili Tunç; “Amasra yolcu limanımızda mendirek onarımı şu anda devam ediyor mendirek adeta yeniden inşa ediyor 40 trilyonluk büyük bir yatırım. Yolcu limanımızı tamamlamıştık. Gümrük Kapısı açma çalışmalarımıza devam edeceğiz. Amasra’mızda Kemer'e Köprüsü yıkılmak üzereydi biz onu onardık, Amasra müzemizde eserler çürümek üzereydi 3 trilyon harcadık ve müzemizi yeniden inşa ettik. Amasra’mızın öğretmenevi yıkılmak üzereydi yeniledik, Amasra’mızın Kapalı Spor Salonu yoktu yaptık, Amasra Spor'un sahası yoktu yaptık, şimdi de tribünlerini yapacağız, Amasra'nın içinden geçen Horhor Deresi, Kestane Deresi gibi derelerin tamamını ıslah ettik, okullar yaptık, Anaokulu yoktu anaokulu yaptık, Kaleşah da eskiyen okulun yerine sosyal tesisleri ile birlikte yepyeni modern bir okul yaptık, Amasra Lisesi'ne yeni bir bina yaptık şimdi Yurdu ihale ettik ve kazma vurulmak üzere, Adalet sarayımız bir iş hanındaydı şimdi modern bir binaya kavuştu. Şimdi Hükümet binamızın proje çalışmaları, arsa çalışmaları bitti. Yapım ihalesini yakın bir zamanda yapacağız, tarihi dokuya uygun bir hükümet binasını Amasra’mıza kazandıracağız.” Dedi. 

TCG Atak Savaş Gemisi’ne ziyaret 

 Sahil Güvenlik Komutanlığınca Bartın Amasra Limanında halkımızın ziyaretine açılan TCG Atak Savaş Gemisi’ni gezen Milletvekili Tunç, komutanlardan gemi hakkında brifing aldı. Milletvekili Tunç ve beraberindeki heyet komutanlara gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

Amasra Halk Eğitim Merkezi personelinin cenaze törenine katıldı

Amasra Halk Eğitim Merkezi personeli Mehmet Gedik’in Amasra İskele Camiinde kılınan cenaze törenine katılan Milletvekili Tunç, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyerek, acılarını paylaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER