Maltepe'de  Vefa Sosyal Destek Grubu Hazır

Maltepe Kaymakamlığı bir telefonla "vefa sosyal destek grubu"ev'den çıkamayan yaşlı ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor.

 Maltepe'de  Vefa Sosyal Destek Grubu Hazır

Maltepe Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan 'Vefa Sosyal Destek Grubu', korona virüsü tedbirleri kapsamında dışarı çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan ve ihtiyaçlarını karşılayacak kimsesi bulunmayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya başladı.

İçişleri Bakanlığımızın 21.03.2020 tarih ve 5762 sayılı Genelgesi kapsamında İkametlerinden ayrılmalarına kısıtlama, yasaklama getirilen 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik hastalığı olan ve ihtiyaçlarını karşılayacak kimsesi bulunmayan vatandaşlarımızın ihtiyaçları Maltepe Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından giderilmeye başlandı.

Maltepe Kaymakamımız Meftun Dallı, Maltepeli yaşlılarımıza seslenerek; “ Kaymakamlığımız bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu, tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak kimsesi bulunmayan ihtiyaç sahiplerine gıda ve temizlik malzemesi ihtiyaçlarını evlerine teslim edecek. İlgili kurumlarımızla harekete geçmek için sizlerin bir telefonuna bakıyoruz. Yeter ki EvdeKal Maltepe. Gereğini yapalım, yetkililere yardımcı olalım” dedi.

Maltepe Vefa İletişim Merkezi

0553 663 60 10

0216 459 69 15

Maltepe Belediyesi Çağrı Merkezi

444 62 53

0216 458 99 99

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER