Narlıdere Yukarıköy’e modern dokunuş

Narlıdere Belediyesi, ilçenin tarihi dokusunu yaşatan Yukarı köy Meydanını daha güzel ve çağdaş hale getirebilmek için yürüttüğü çalışmalarda sona yaklaştı.

Narlıdere Yukarıköy’e modern dokunuş

Vatandaşların sıklıkla uğradığı meydandaki kahvehanelerin masa ve sandalyeleri yenilendi. Meydan girişine tabela ve tarihçe asıldı. Alan, dekoratif malzemeler ile süslendi. İlçe 

protokolüne meydanı gezdiren Başkan Ali Engin “Narlıdere tarihini en güzel yaşatan bölgemizi dikkat çekici hale getirecek çalışmalar yapıyoruz” dedi.


TARİHİ MEYDAN YENİLENDİ

Narlıdere tarihinden izler yansıtan Yukarıköy Meydanı, Narlıdere Belediyesi’nin yenileme çalışmaları ile daha güzel ve çağdaş hale geldi. Bir yandan Yukarıköy’deki tarihi yapıları restore etmek için resmi girişimlerini sürdüren belediye ekipleri, bir yandan da meydan ve vatandaşların sıklıkla uğradığı kahvehaneler için modernizasyon çalışması yaptı. Kahvehanelerin masa ve sandalyeleri belediye tarafından yenilendi. Meydanın girişine ışıklı tabela ve bölgenin tarihçesi asıldı. Çardak kısımları dekoratif malzemeler ile süslendi. Değişiklikler; esnaf ve vatandaşların da yüzünü güldürdü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER