Maltepe'de 2021 yılı "Huzur Toplantısı" yapıldı

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘2021 yılı Huzur Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Maltepe'de 2021 yılı "Huzur Toplantısı" yapıldı

Maltepe Cevizli Cumhuriyet Kültür Merkezi’nde Polis-halk işbirliğini geliştirmek ve vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm bulabilmek için gerçekleştirilen toplantıya Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Ali Kesikoğlu, Maltepe Emniyet Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Faik İçmeli, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Katılımcıların konuşmalarının ardından Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Ali Kesikoğlu, toplantıya katılanlara ilçe hakkında ve asayiş konularında bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantının devamında mahalle muhtarları ve STK üyeleri söz alarak görüş ve önerilerinden bahsederek sorunlarını bildirdi. Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, "Maltepe ilçemizde huzurlu bir şekilde yaşamamızı sağlayan ilçemizdeki bütün polislerimize teşekkür ediyorum. İlçemizin daha da gelişmesi, daha da sağlıklı güvenli bir ortama kavuşması sadece 24 saat görev yapan polislerimizin gayretleriyle olmamakta sizlerin de gayretlerinizi desteğinizi beklemekteyiz." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2021, 16:34

Bayram Şahin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER