Hande hangi köşe yazarını engelledi

Ünlü oyuncu Hande Erçel NOW'da (FOX) yayınlanacak 'İki Yabancı' adlı dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanırken, Yenibirlik'ten Aslı Sertdemir'i Instagram'da engelledi. Sertdemir, Erçel'in kendisini engellemesini köşesine taşıdı.

Hande hangi köşe yazarını engelledi

Gazeteci-Yazar ve TRT sunucusu Aslı Sertdemir'in Gazete Yeni Birlik'teki köşesinde “Yazarım” başlıklı yazısı şöyle;

"Instagram sayfam açık, takip ettiklerime bakın! Tanımıyorsam ne oyuncu ne şarkıcı ne dünya starı takip etmem. İşim olmasına rağmen, takip etmem. Eğer bir şeyler yazacaksam Google arama motoruna yazar, araştırırım. Gerekiyorsa sosyal medyasına bakarım, onu da sahte hesaplardan değil, alenen kendi hesabımdan bakar yazarım. Öyle zevk olsun diye milleti stolk’lamam. Diğer bir konu ise; kişisel husumetlerimi, hırslarımı işime alet etmem. Şimdi bu iki konuda neden bilgi verdiğimi açıklayayım… Sevgililer Günü’nde Hande Erçel’in paylaşımları sosyal medyada çok konuşulunca, yazılacak bir şey var mı diye sayfasına bakmak istedim. Ama ne hikmetse hesabını bulamadım. Yanımdaki arkadaşımdan bakmasını rica ettim. O sayfasını şıp diye bulup, açtı. Anladık ki Hande Erçel beni engellemiş!  

Bildiğim kadarıyla, kendisi ile kişisel bir husumetimiz yok. Tanışmıyoruz, kavgamız, gürültümüz yok. Hatta kendisini için methiyeler düzmüşlüğüm bile var. Çok güzel bir kadın, fotojenik, güzel bir aşkı falan filan diye. Ama çok büyük bir çoğunlukla hemfikir olarak, kötü bir oyuncu olduğunu yazmışlığım da var. Sanırım kendisi bu sebepten beni engellemiş. Benim yazdıklarımı da eleştirip, beğenmeyen çoook insan var. Fakat ben kimseye kızmıyorum, küsmüyorum, engellemiyorum. Hoş, Hande Erçel’in beni engellemesi de işimi yapmama engel değil. Yine kendisi ile müspet ya da menfi bir haber yazmam gerekirse yazacağım."

Öte yandan, Aslı Sertdemir, bugün (18 Şubat 2024) tüm gazete, magazin ve haber sitelerinde Ebru Gündeş ile Murat Özdemir'in evliliğe giden aşkını sayfalarına taşımasını yaklaşık 2 yıl önce köşesinde yazmıştı.

Bayram Şahin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER