"CHP Kartal'ı köye dönüştürdü"

Mimar Hüseyin Karakaya "Belediyeciliği bilmeyen mevcut yönetimden köye dönüştürdükleri Kartal’ımızı alarak hak ettiği vizyona kavuşturacağız" dedi.

"CHP Kartal'ı köye dönüştürdü"

Cumhur İttifakı Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, seçim çalışmaları kapsamında ilçenin her noktasında esnaf, vatandaş, STK, resmi kurum ve kuruluş ziyaretlerini sürdürüyor.

Mimar Hüseyin Karakaya yoğun geçen ziyaret programında , CNN TÜRK Muhabiri Kübra Aydın'ın yayın konuğu oldu. Sivaslı Sanatçılar Birliği Kültür Derneği’nin, Yakacık Kültür Merkezi’nde düzenledikleri etkinliğe katıldı. Ardından Deniz Güneş Müzik ve Dans Akademisi'nin provasına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek kursiyerler ile  sohbet etti. Tokatlılar Derneği ve Kartal Rizeliler Derneği’ni ziyaret etti ve dernek üyeleri ile  birlikte horon oynadı.3. Ligde Kartal’ı temsil eden Bulvarspor’u ve Kartal’ın marka değerlerinden olan Kartalspor’un antrenmanlarına katıldı. Yönetici ve futbolcular ile sohbet etti. 

Hüseyin Karakaya, ”1 Nisan sabahı saygıdeğer Kartallı hemşehrilerimin desteği ile belediye başkanı seçildiğim takdirde ilçemizin sorunları el ele verip çözeceğiz İnşallah. Sabahın il ışıklarından itibaren sahada vatandaşlarımızın, esnafımızın, sporcularımızın, STK’larımızın, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Belediyeciliği bilmeyen mevcut yönetimden köye dönüştürdükleri Kartal’ımızı alarak hak ettiği vizyona kavuşturacağız”ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2024, 17:27

Bayram Şahin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER