Türkiye Öğretmenler Kupası'nda Esenyurt 2'nci Oldu

Esenyurt Basketbol ve Masa Tenisi Takımları Türkiye Öğretmenler Kupası'nda 2'nci oldu.

Türkiye Öğretmenler Kupası'nda Esenyurt 2'nci Oldu

1547 SPORCU ÖĞRETMEN YARIŞTI

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile spor federasyonlarının iş birliğinde hazırlanan Türkiye Öğretmenler Kupası kapsamında İstanbul’daki 39 ilçeden 1175'i erkek, 372'si kadın olmak üzere toplam 1547 sporcu öğretmenin yer aldığı turnuvada öğretmenler, salon futbolu, basketbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında 176 takım kurarak yarıştı.

ESENYURT 2'NCİ OLDU

Finalde, Ümraniye Basketbol ve Bayrampaşa Masa Tenisi Takımları ile karşılaşan Esenyurt takımları büyük bir mücadele gösterdiği karşılaşmalarda rakiplerine yenilerek, Türkiye Öğretmenler Kupası kapsamında düzenlenen şampiyonada 2'nci oldu.

YAZICI: KAYBEDENİN OLMADIĞI BİR TURNUVA

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Üsküdar TVF 50. Yıl Spor Salonu'nda düzenlenen final müsabakalarında şampiyon olan ve dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını vererek, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen turnuvalara katılan tüm öğretmenleri tebrik ettiğini dile getirerek, müsabakalarda kaybedenin olmadığını söyledi.

BEŞLİ: TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİ KUTLUYORUM

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli ise, turnuva sonrasında yaptığı açıklamada, öğretmenler arasında kaynaşmayı hedefleyen Türkiye Öğretmenler Kupası'na katılarak, turnuvalarda dereceye giren tüm öğretmeleri kutladığını ve bu tür sosyal projelere destek vermeye devam edeceklerini aktardı.

Türkiye Öğretmenler Kupası kapsamında düzenlenen müsabakalarda Erkek Futsal’da Avcılar, Kadın Futsal ve Voleybol’da Ataşehir, Basketbol’da Ümraniye, Masa Tenisi’nde Bayrampaşa takımları şampiyon oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER