Bergama’da kaymakam ve belediye başkanından ‘Koronavirüs’ denetimi

İçişleri Bakanlığı’nın Türkiye genelinde eş zamanlı olarak bugün ikincisini gerçekleştirdiği Koronavirüs denetimleri kapsamında, Bergama'da Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı Hakan Koştu, tüm daire amirleri ve müdürleri birlikte sahaya indi.

Bergama’da kaymakam ve belediye başkanından ‘Koronavirüs’ denetimi

Sabahı mesai saatlerinin ardından başlayan denetimlerde Belediye Zabıta Müdürlüğü, Emniyet, Jandarma, İlçe Tarım ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince hijyen, maske ve sosyal mesafe kontrolleri aralıksız olarak yapılmaya başlandı ve devam ediyor. Denetimlere Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı Hakan Koştu’da katıldı. İlçe merkezinde alışverişin yoğun yapıldığı alanlarda denetim yapan Kaymakam Kaşıkçı ve Başkan Koştu, kurallara uyulması konusunda vatandaşı ve esnafı uyardı.

BAŞKAN KOŞTU; “DEVLET-VATANDAŞ İŞBİRLİĞİ İLE KORONAVİRÜSÜ YENECEĞİZ”

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılan Koronavirüs denetimlerinin önemine dikkat çeken Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, "Bu illeti hep birlikte kurallara riayet ederek yeneceğiz. Bugün vatandaşımıza konunun önemini bir kez daha anlatıp, farkındalık oluşturmaya çalıştık. Her bir vatandaşımızın maske ve sosyal mesafe kurallarına uymasını istiyoruz. Çünkü bir kısmı kurallara uymadığı zaman risk ortaya çıkıyor. Hepimiz tedbirlerimizi en üst seviyede almaya devam edersek, Koronavirüsle mücadelede o denli başarılı oluruz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER