İstiklal Caddesinde Patlama ! İstanbul Valisi'nden açıklama

Taksim,İstiklal caddesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi.

İstiklal Caddesinde Patlama ! İstanbul Valisi'nden açıklama

Taksim,İstiklal caddesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi.Olay yerine çok sayıda polis,ambulans ve İtfaiye sevk edildi.

Taksim’de henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Can kaybı ve yaralıların olduğu bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olayla ilgili Valilikten ilk açıklama geldi.

Taksim'in en işlek sokaklarından olan İstiklal Caddesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Meydana gelen patlamada çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. İstiklal Caddesi yaya trafiğine kapatılırken olayla ilgili inceleme ise sürüyor.

Vali Yerlikaya'dan ilk açıklama geldi: 'Ölü ve yaralılar var'

"Bugün saat 16.20 sıralarında Beyoğlu ilçemiz, Taksim İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana gelmiştir. Olay yerine emniyet, sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir. Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır. Gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2022, 17:46

Bayram Şahin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER