Kartal Belediye Meclisinde Gündem Terör!

Kartal Belediye Meclis Toplantısında Ak Partili Meclis Üyesi Haydar Göksoy’dan Belediye çalışanına Terör göz altısı iddiası.

Kartal Belediye Meclisinde Gündem Terör!

Kartal Belediyesi’nde perşembe günü yapılan Meclis Toplantısında gündem dışı söz alan AK Partili Meclis Üyesi Haydar Göksoy'dan şok iddia!

Göksoy, Canlı yayında ''Belediye çalışanına göz altı yapıldı''şeklinde açıklama yapınca canlı yayını kestiler.

AK Parti Meclis Üyesi Haydar Göksoy gündeme bomba gibi düşecek iddialarda bulundu.Göksoy 

SINAVSIZ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ATADINIZ!

Gündem dışı söz alan AK Parti Kartal Belediye Meclis üyesi Haydar Göksoy’un konuşması ve şok iddiaları ile Meclis adeta buz kesti. Göksoy; Sayıştay incelemesine takılmış ve uygunsuz atama yapılmış. Sayıştay’ın hazırlamış olduğu bir rapor var.

Bu rapor doğrultusunda uygun olmayan atama hangisiyse onunla ilgili bir düzeltme yapılsın. Siz bu kadroya liyakati olmayan bir arkadaşı atamışsınız bunu düzeltin!
KBDS sınavı, yani yabancı dil sınavı dediğimiz sınav sonucu olmadan sözleşmeli personel  atadığınızı biliyoruz. Liyakat bunun neresinde Sayın başkan? dedi.Göksoy Konumasına şu sözlerle devam etti
 

KARTAL BELEDİYESİ'NDE TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARI!

Sözlerine devam eden Göksoy, "Bizim itirazımız buna. Liyakatten bahsettiğimiz zaman hemen hükümeti eleştirici bir kaç laf ediyorsunuz! Bakın bende size bir kaç tane örnek vereyim; İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni saymıyorum bile. Kartal Belediyesi'nde geçtiğimiz aylarda terör örgütlerine mensup arkadaşlarınızın gözaltına alındığını biliyoruz. Geçen gün vizyon programınızda  atadığınız baş danışmanlar çok mu liyakatli? Terör örgütlerini öven, Mehmetçiğe Alçak diyen adamları ne yapıyorsunuz? Baş danışman olarak atıyorsunuz. Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2022, 01:13

Bayram Şahin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER