Başkan Altuntaş kabri başında anıldı

Kartal AK Parti eski kurucu ilçe başkanı merhum Hasan Altuntaş vefatının 9.sene-i devriyesinde sevenleri tarafından kabri başında Kur’anı-Kerim tilaveti okunarak anıldı.

Başkan Altuntaş kabri başında anıldı

Kartal'da 2001-2008 yıllarında AK Parti kurucu ilçe başkanlığı görevinde bulunan ve dokuz yıl önce hayatını kaybeden Hasan Altuntaş için AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı, merhumun Kurtköy-Şeyhli Mezarlığı'nda bulunan kabri başında bir anma töreni düzenledi.

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı tarafından Kurtköy-Şeyhli mezarlığında merhum Hasan Altuntaş’ın kabri başında düzenlenen törene AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu,Cumhur İttifakı Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, İlçe yönetim kurulu üyeleri , teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Cumhur İttifakı Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya yaptığı konuşmada ''Hasan abimizden siyasette çok bilgi ve tecrübe edindik. Hocamızdı,dürüst ve merhamet sahibi bir adamdı,eksikliğini hissediyoruz .2001-2008 yılları arasında ilçemizde kurucu başkanlığı yapmış,tüm gönüllere taht kurmuş Merhum Hasan Altuntaş başkanımızı vefatının 9. sene-i devriyesinde rahmetle ve minnetle anıyorum. Mekânı cennet olsun.''

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, merhum Hasan Altuntaş’ın vefatının 9.sene-i devriyesinde duygularını şöyle paylaştı.

''Ağabeyimiz ve yol arkadaşımız Hasan Başkanımıza Rabbim rahmetiyle muamele etsin, mekânı cennet olsun.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2024, 01:56

Bayram Şahin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER