CHP Milletvekillerinden Gazilere Ziyaret

CHP milletvekilleri, Suriye’nin İdlip Bölgesinde, rejim unsurlarının hava saldırısında yaralanan askerleri, tedavi gördükleri Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti.

CHP Milletvekillerinden Gazilere Ziyaret

Gazilerimize geçmiş olsun dileklerini ileten milletvekilleri, hastane yetkililerinde de yaralı askerlerimizin sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan ve Giresun Milletvekili GATA’da tedavi gören gazilerimizi ve ailelerini ziyaret ettiler.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye’nin İdlip Bölgesi’nde başlattığı sınır ötesi harekâtta yaralanan ve Ankara’da Hastane tedavileri devam eden gazilerimizi ziyaret eden CHP milletvekilleri, ziyaret sonrasında yaptıkları açıklamada, “Hem burada tedavi gören gazilerimizi hem de ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Hastane yetkililerinden de gazilerimizin sağlık durumları hakkında bilgi aldık. Yetkileriler, gazilerimizin sağlık durumlarının genel olarak iyi olduğunu ifade ettiler. Gazilerimiz de burada her türlü sorunlarıyla yakından ilgilenildiğini belirttiler” diye konuştular.

Şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanlıklarının her türlü övgünün üzerinde olduğunu vurgulayan CHP Milletvekilleri, “Vatan için şehit düşen askerlerimizi rahmetle anıyoruz. Tedavi gören gazilerimize de acil şifalar diliyoruz” dediler.

GATA’da tedavi gören gazilerimiz ve aileleri de milletvekillerinin ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER