Kadem Ekşi Süreyya Paşa Vakfı Gelirleri Amacı Dışında Harcanıyor

Maltepe Cumhur Adayı Kadem Ekşi,Süreyyapaş Vakfı Kurucusu Süreyya İlmen Paşan'nın kabrini ziyaret etti.

Kadem Ekşi Süreyya Paşa Vakfı Gelirleri Amacı Dışında Harcanıyor

Kadem Ekşi'den Süreyyapaşa ve Şehitlere vefa ve dua

Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi Süreyya Paşa Vakfı kurucusu Süreyya İlmen Paşa ve Şehit Assb. Yaşar Yeniören'in kabrini ziyaret ederek dua okudu.

Kadem Ekşi Başıbüyükte kabri bulunan Süreyya İlmen Paşanın kabrine giderek Burada Süreyya İlmen Paşanın mirasına sahip çıkılmadığını seyirtepesinin içler acısı hali Bizim arkadaşlarımızın yapacakları projeyle 7-8 ayda aslına uygun bir şekilde yapılarak, Maltepe halkına kazandırılacak dedi.

SÜREYYAPAŞA VAKFI'NIN PARASI YURTDIŞI GEZİLERİNE HARCANIYOR

Vakıf gelirlerinin amacına uygun kullanılmadığını söyleyen EkşiVakıf Malının beddualı olduğunu "Vakıf malına el uzatanın elleri kurusun"şeklinde bedduası var Buradan gelen kira karşılığı 1 kg.Altın Sağlık ve Eğitim giderlerine kullanılması gerektiğini fakat harcanması gereken yere değil amacı dışında kullanılldığını söyledi. Vakıf gelirlerinin ne yapıldığı? Nerye harcandığının belli olmadığını heba edildiğini söyledi.Kadem Ekşi AK Parti istanbul Milletvekili Serkan Bayram İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya Meclis üyeleri,İlçe yöneticileri ve Başıbüyük muhtarı Ayhan Karpuzlu birlikte daha sonra Başıbüyük Mezarlığına giderek Şehit Assb.Yaşar Yeniören'in kabrini ziyaret ederek dua okudular.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2024, 19:26

Bayram Şahin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER