Maltepe'ye bin yataklı şehir hastanesi

Dragos Hastanesi'ni ziyaret eden Kadem Ekşi, Maltepe'de 1000 yataklı şehir hastanesi projesini hayata geçireceklerini söyledi

Maltepe'ye bin yataklı şehir hastanesi

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastanenin Medikal Direktörü Prof. Dr. Sedat Ziyade ile sohbet eden Kadem Ekşi, Maltepe için projelerini anlattı.

Maltepe’yi sağlık alanında büyütmek için çalışacaklarını söyleyen Kadem Ekşi, “Türkiye’de sağlıkta adeta devrim yapıldı. Maltepe’de sağlıkta büyümesini devam ettiriyor. Bin yataklı yeni bir şehir hastanesi yapılacak. O da bir eksiğimizi kapatacak inşallah. Böylece Maltepe’de sağlık hizmetlerindeki doku, pozitif bir yöne doğru taşınacak. Biz de eksiğinizi gediğinizi tamamlayacağız. Yerel yönetimler Vakıf Üniversitelerimizin işini kolaylaştıracak” ifadelerini kullandı.

Maltepe’de hizmet konusunda son 15 yıldır kuraklık dönemi yaşadığını vurgulayan Kadem Ekşi, “Eğer yaşam alanlarını çöküntü haline dönüştürürseniz insanlar mutlu ve huzurlu olamaz. Deprem ile ilgili konut varlığımızın güçlendirilmesine yönelik çalışmalar yapmamız lazım. Maltepe’de 15 bin binayı biz yerinde dönüştüreceğiz. Artık son düzlüğe girdik. Sevincimizi, heyecanımızı ve yapılması gerekenleri yurttaşlarımıza anlatıyoruz. Çünkü gerçekten bunları yapmazsak bu şehirler azap şehri olur. Biz yaşayan şehirler istiyoruz. Var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu. Prof. Ziyade ise Kadem Ekşi’ye seçim çalışmalarında başarılar diledi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2024, 22:55

Bayram Şahin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER