Maltepespor'a Süper Lig sözü

İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural, Maltepe'de düzenlenen kahvaltıda Maltepespor'un oyuncuları ve yöneticileriyle biraraya geldi.

Maltepespor'a Süper Lig sözü

 Sporun ve sporcunun desteklenmesine yönelik projeleri ve gençleri sağlıklı yaşama teşvik edecek çalışmaları ile Maltepe'ye yeni bir soluk getireceğini ifade etti.

İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Ramazan Uğural, Maltepespor'un oyuncuları ve yöneticileriyle bir araya geldi. Kahvaltı organizasyonu, hem spor camiasıyla doğrudan diyalog kurma hem de Maltepe'nin spor alanındaki ihtiyaç ve çözüm yollarını tartışma fırsatı sundu.

Cemil Usta Restaurant'ta gerçekleşen etkinlikte, Maltepespor'un oyuncuları ve yöneticileri, yaşadıkları sorunları ve beklentilerini İYİ Parti'nin belediye başkan adayı Ramazan Uğural ile paylaştı. Uğural, spora ve gençliğe verdiği önemi vurgulayarak, Maltepe'de sporun ve sporcunun desteklenmesi adına yapmayı planladığı projeleri ve çözüm önerilerini aktardı.

"SÜPER LİG" SÖZÜ VERDİ

“İYİ Belediyecilik Maltepe’ye İYİ gelecek” sloganıyla yola çıkan Uğural, Maltepe'de sporun daha iyi şartlarda icra edilmesi için gerekli altyapı çalışmaları, spor tesislerinin modernizasyonu ve genç sporcuların desteklenmesi gibi konularda detaylı bilgiler verdi. Ayrıca Uğural, “Maltepespor'u Süper Lig'e çıkaracağım” diyerek, spor takımının değerini vurguladı.

Kahvaltıda ayrıca, sporun birleştirici gücünden ve Maltepe'nin sosyal hayatına katkılarından bahsedildi. Uğural, Maltepespor ve tüm yerel spor kulüpleriyle iş birliği içinde, gençleri spora teşvik edecek, sağlıklı yaşamı destekleyecek projeleri hayata geçirmek istediklerini belirten Ramazan Uğural kahvaltı sonrası futbolcu ve yöneticilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2024, 22:34

Bayram Şahin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER