Halkçı Başkandan Vatandaşa Belediyeye Giriş Yasağı

CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç vatandaşa belediyeye giriş yasağı koydu.

Halkçı Başkandan Vatandaşa Belediyeye Giriş Yasağı

Göreve gelirken "Daima Sevgi Kazanacak" sloganı ile yola çıkan Maltepe'nin Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Ali Kılıç, Abidin Sarı isimli şahısa belediye binasına girme yasağı koydu.

Belediye Meclisi'nin Şubat 2020 toplantısını yerinde izlemek için için Bağdat Caddesi üzerindeki belediye yönetim binasına gelen Abidin Sarı, güvenlik görevlileri tarafından girişi engellenerek içeri alınmadı.

500 binden fazla Maltepelinin ortak malı olan belediye kendi özel mülkü gibi hareket eden Belediye Başkanı Ali Kılıç'a her kesimden tepki yağıyor.

SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİ

Belediyeye girişi engellenen aktivist Abidin Sarı, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'tan şikayetçi oldu.

Abidin Sarı, Ali Kılıç hakkında insanları ayrıştırmak, hedef göstermek, dışlamak suçlamasıyla suç duyurusu yaptı.

Sosyal adalet ve halkçılık sloganlarıyla geldiği koltukta halktan uzaklaşmak ve çevresine duvar örmekle suçlanan Ali Kılıç hakkındaki suçlama ve şikayetler her geçen gün artmaya devam ediyor.

'GANDİ KEMAL' NE DİYECEK?

Bakalım CHP'nin mütevazi kişiliği sebebiyle tanınan CHP'nin 'Gandi Kemal' lakaplı Kemal Kılıçdaroğlu, Tuncelili hemşerisi olan ve belediye başkanı seçildiğinde hiç parası olmadığını beyan eden Ali Kılıç'ın bu gibi davranışlarına ne cevap verecek.

İMAMOĞLU'NU DA OFSAYTA DÜŞÜRMÜŞTÜ

Ali Kılıç, geçtiğimiz günlerde Malteppe Belediyesi'ni ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ziyaretinde ilçeyi uzun yıllardır ilk kez bir İBB Başkanı'nın ziyaret ettiğini söylemiş ve bunun gerçek dışı olduğu ortaya çıkmıştı. Oysa 

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2020, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER