TUNÇ tan Koronavirüs  Tedbirli Bayram Ziyaretleri

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, bu bayramda ziyaretlerine Arefe günü başlayarak; Bartın Merkez, İlçe, Belde ve köylerde bayram ziyaretleri gerçekleştirdi, hemşehrilerinin Kurban Bayramını koronavirüs tedbirlerine uyarak; fiziki mesafe ile gönül selamı ile kutladı.

TUNÇ tan Koronavirüs  Tedbirli Bayram Ziyaretleri

Bartın Şehitliği ile Şehit aileleri ziyareti

Milletvekili Tunç, Bartın Valisi Sn Sinan Güner, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ve İl protokol üyeleriyle birlikte Arefe günü Bartın Şehitliğini, Bartın Merkezde bulunan Kıbrıs Harekatı Şehidi Dz. Er Kenan Cansev’in ailesi ile Hakkari'de görev yaptığı üs bölgesine yıldırım düşmesi sonucu geçen yıl şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Furkan Yılmaz'ın Bartın Merkez Büyükķızılkum Köyündeki ailesini ziyaret ederek; “Vatanımız ve bayrağımız uğruna canlarını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Mekânları cennet olsun” İfadelerini kullandı.

Bartın Merkez ve Amasra’da Bayram Ziyaretleri

Milletvekili Tunç beraberindeki AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Başkan yardımcısı Muhammet Yalçın ile birlikte Arefe günü Bartın Kent Merkezinde esnafın ve Bartınlı hemşehrilerinin Kurban Bayramını kutladı.

Kurban Bayramı namazını fiziki mesafe ve COVID-19 tedbirlerine uyularak Bartın merkez Valilik önünde kılınan namazda eda eden Milletvekili Tunç daha sonra Amasra ilçesi Kaleşah mahallesindeki komşularıyla bayramlaştı.

AK Parti teşkilat bayramlaşması

Bayramın 2. Günü AK Parti Bartın İl Başkanlığı’nca Bartın Kent Ormanında düzenlenen bayramlaşma programında teşkilat mensuplarıyla bayramlaşan Milletvekili Tunç, burada yaptığı konuşmada güncel ve siyasi konulara değinerek; “koronavirüs ile verilen mücadelede bugün sağlık alanında yapılan yatırımlar sayesinde ülkemiz dünyaya örnek olacak başarılı bir mücadele verdiğini söyledi.  Dünya ülkelerinin sağlık sisteminin çöktüğü bir dönemde Türkiye her alanda büyümesini sürdürdüğünü belirten Milletvekili Tunç, AK Parti olarak sosyal devlet anlayışını yerine getirerek milletinin yanında olmaya devem ettiklerini ifade etti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi hedef alanların asıl niyetinin bu başarıları hazmedemedikleri için olduğunu, Ayasofyanın ibadete açılması gibi bir konuda da bile milli olamadıkları için eleştirebildiklerini söyledi.

Amasra Çakraz ve Avara’da Bayram Ziyaretleri

Milletvekili Tunç beraberindeki, AK Parti Amasra İlçe Başkanı Şenol Rıdvan Sert, İl Genel Meclisi Üyesi Bekir Karabacak, Amasra Gençlik Kolları Başkanı Recep Altay, Amasra Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Reis ile birlikte,  Amasra İlçesine bağlı tatil köyü Çakraz’da esnafın ve tatil için gelen misafirlerin Kurban Bayramını kutladı. Buradan Avara’ya geçen Tunç ve beraberindekiler Avara esnafının ve köy sakinlerinin Kurban Bayramını tebrik ettiler.

Kurucaşile, Tekkönü, Karaman ve Kapısuyu’na Bayram Ziyaretleri

Milletvekili Tunç, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanı Mustafa Ergin, İl Genel Meclisi Üyesi Ayhan Özçelik ve ilçe teşkilat mensupları ile birlikte; Kurucaşile ilçesinde ve Tekkeönü, Karaman Köyü ve Kapısuyu Köyünde Kurban Bayramı ziyaretlerinde bulunarak, Kurucaşileli hemşehrilerinin bayramını kutladı. Tekkeönünde gerçekleşen Yavuzaslan ve Aktürk ailelerinin evlatları Kübra ile Koray çiftinin düğün törenine katılan Tunç, genç çiftleri ve ailelerini tebrik etti. 

Kozcağız ve Hasankadı Beldelerinde Bayram ziyaretleri

Milletvekili Tunç, beraberindeki AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir, İl Genel Meclisi Üyesi Giray Gülsoy ile birlikte;  Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman ve AK Parti Kozcağız Belde Başkanı Orhan Acıbal ile belde teşkilatıyla bayramlaştıktan sonra Hasankadı Beldesinde bayram ziyaretleri gerçekleştirerek, Hasankadı esnafının ve Hasankadılı hemşehrilerinin bayramını kutladı. Buradan Hasankadı Beldesine bağlı Eskiemirler, Aşağıdere ve Özbaşı köyüne geçen Milletvekili Tunç köy sakinlerinin bayramını kutladı.

Ulus-Kumluca ve Abdipaşa’da Bayram ziyaretleri

Milletvekili Tunç  Kumluca Beldesinde bayram ziyaretlerinde bulunarak, AK Parti Kumluca Belde Başkanı Necdet Şerbetçi, belde teşkilatı ve Kumlucalı hemşehrileriyle bayramlaştı. Buradan Abdipaşa Beldesine geçen Milletvekili Tunç, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Belediye Meclisi Üyeleri,  AK Parti Abdipaşa Belde Başkanı Sami Dönmez ve Belde teşkilatı tarafından Abdipaşa Belde Başkanlığı önünde karşılandı. Buradaki bayramlaşma programının ardından Abdipaşalı hemşehrileriyle Belediye Sosyal Tesisleri çay bahçesinde buluşarak, Kurban Bayramlarını kutladı. Milletvekili Tunç buradan Ulus ilçesine geçerek Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Saraç ve İlçe teşkilatıyla bayramlaşarak, AK Parti Ulus İlçe Başkanı Hikmet Çalık’ın oğlu Murat ile Elif çiftinin düğün törenine katılarak ailelerini ve genç çiftleri tebrik etti.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER